Je winkelwagen is momenteel leeg
De combinatie van chilipeper, chilivlokken, ui en knoflook klinkt ontvlambaar, maar wordt ‘geblust’ door de frisse sinaasappel. Het resultaat: een vinaigrette die gaat als een raket. Heerlijk over de salade, een visje óf als basis voor pittige garnalen.
Vinaigrette on fire
Die kan wel wat peper in zijn r##t gebruiken. Deze gevleugelde uitspraak, bracht ons op het idee van deze Franse klassieker met Spaans temperament. De combinatie van chilipeper, chilivlokken, ui en knoflook klinkt licht ontvlambaar, maar wordt ‘geblust’ door de frisse sinaasappel. Het resultaat: een vinaigrette die gaat als een raket. Heerlijk over de salade, een visje óf als basis voor een schaaltje pittige garnalen uit de oven. Zet de cervezas maar koud.
Hoe maak je het?
Serveertip:
Even goed schudden en besprenkel over een groene salade, gamba’s of geroosterde groenten.
Items van productcarrousel